Yes, ook wij zijn begonnen met bloggen! Maandelijks, soms zelfs wekelijks komen er nieuwe items binnen. We hebben een eigen huismerk genaamd Wakker, dat in Nederland wordt gemaakt en door Jettie wordt ontworpen.  We zitten gevestigd met 512 aan de Van Broeckhuysenstraat samen met plantenwinkel Bleshyou en hebben als missie een steeds duurzamere kledingwinkel te worden. Kortom genoeg om over te vertellen. 

Huismerk Wakker

Onze eerste blog gaat over, natuurlijk, ons huismerk Wakker. Het is een Fairtrade kledingmerk wat in Nederland wordt geproduceerd. Het is een uniek merk omdat het enkel verkocht wordt bij 512, zowel in onze winkel als online.

Nieuwe collectie

We staan te popelen om in april onze nieuwe collectie met nieuwe items te shooten! We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons. Bekijk de nieuwe items op onze online webshop of kom ze passen bij ons in de winkel onder het genot van een kopje thee. Graag horen we dan ook jullie mening over de nieuwe collectie.

Onze inspiratiebron

Wat fijn, het was weer fashionweek! Zowel in New York, Londen, Milaan als in Parijs. Elke week dromen we weg bij de nieuwste indrukwekkende shows die worden gegeven met de mooiste kleuren en stoffen. Dit zijn de belangrijkste inspiratie weken voor het merk Wakker. Tijdens het wegdromen van deze shows zetten wij onze eerste potloodstrepen voor de nieuwe ontwerpen. De ontwerpen die hier uit komen kunnen uiteindelijk ook bij jou in de kast komen te hangen. Wat wil je nog meer?