Welkom bij 512 Nijmegen!

Mijn naam is Jettie Wakker en in mijn kledingwinkel aan de Van Broeckhuysenstraat verkoop ik (duurzame) kwaliteitskleding voor vrouwen. Ik kan verliefd worden op mooie stoffen, fijne merken en verrassende collecties.
Kwaliteit en gezelligheid voor de klant is wat ons betreft het belangrijkst.


Naast kleding biedt 512 leuke designartikelen, hebberigmakende sieraden en mijn eigen collectie genaamd Wakker die gemaakt wordt in Nederland.
Wakker is een basic merk dat stijlvol, minimalistisch en niet-seizoensgebonden is. Mocht een kledingstuk niet meer op voorraad zijn, dan kan het speciaal voor jou worden gemaakt.

Jettie (512) en Ilse (Bleshyou) samen onder één dak

512 is samen met Bleshyou gevestigd aan de Van Broeckhuysenstraat 20 in Nijmegen. Samen met collega Ilse van Asten van Bleshyou runnen we met trots dit samengestelde planten- en kledingconcept. Zoek een mooie outfit onder het genot van een kop thee of lees de verhalen achter onze planten!

Leuk om te weten: In juni 2017 wonnen 512 & Bleshyou de vakjuryprijs én de tweede plek van de publieksprijs van de Dutch Retail Experience Award in de categorie ‘Women’.

BLESHYOU

Bij Bleshyou kan je terecht voor de meest bijzondere planten. Niet alleen bijzonder om wie of wat ze zijn, maar vooral bijzonder om hun verhaal en achtergrond. Zo verkoopt Bleshyou tweedehands planten met bijgevoegd hun geschiedenis. Zodat je altijd net iets meer weet over wat je in huis haalt! Naast tweedehandsplanten verkopen we ook opvallende nieuwe planten. Deze planten komen allemaal rechtstreeks van een (hobby)kweker en ook het verhaal van hen krijg je mee bij een aankoop en is terug te lezen in de winkel.

www.bleshyou.nl

Workshop ruimte nodig?

Heb jij een fantastisch idee voor een workshop die je wil geven, maar weet je niet waar? Zoek niet verder! Bij ons in de kelder hebben wij een fijne en ruime plek die je kunt reserveren. Vraag per mail of per telefoon naar alle mogelijkheden en unleash je creatieve zelf.

De ruimte is ca. 60 m2. De ruimte is in één geheel te huur.
Er staat een grote werktafel (160×240) en er zijn op locatie 18 zitmeubels aanwezig. De ruimte is naar eigen wens in te delen.

We verhuren de ruimte van dinsdag tot en met zondag.
Per dagdeel zijn de kosten € 72,60 inclusief btw (bijvoorbeeld 09.00-12.30 13.00-17.00 op zondag enkel 12.30-16.30 uur)
Per dag € 145,20 inclusief btw (bijvoorbeeld 09:00-17:00 uur)

Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie. (T: 024-6636864 E: info@512-nijmegen.nl)