Welkom bij 512 Nijmegen!

Mijn naam is Jettie Wakker en in mijn kledingwinkel aan de Van Broeckhuysenstraat verkoop ik (duurzame) kwaliteitskleding voor vrouwen. Ik kan verliefd worden op mooie stoffen, fijne merken en verrassende collecties.
Kwaliteit en gezelligheid voor de klant is wat ons betreft het belangrijkst.


Naast kleding biedt 512 leuke designartikelen, hebberigmakende sieraden en mijn eigen collectie genaamd Wakker die gemaakt wordt in Nederland.
Wakker is een basic merk dat stijlvol, minimalistisch en niet-seizoensgebonden is. Mocht een kledingstuk niet meer op voorraad zijn, dan kan het speciaal voor jou worden gemaakt.

Meet the team

Zonder deze geweldige mensen is er geen 512! Graag stel ik ze aan je voor, maar kom vooral ook een keer langs om te kletsen! Water of een beetje thee staat altijd voor je klaar.

Michelle

Michelle is al een aantal jaar de rechterhand van Jettie. Vanaf het begin heeft ze haar passie voor kleding kwijt gekund met het werken in deze winkel. Ze is altijd gekleed in haar eigen stijl in de winkel te vinden, waar ze met haar eerlijke mening en geduld ervoor zorgt dat iedereen met een goed gevoel over haar aankopen naar huis gaat! Een kop koffie slaat ze nooit af en voor een grapje is ze altijd in. Sinds kort vind je bij ons ook het resultaat van haar andere grote passie: servies maken. Mies’ servies, onder de naam Studio Mies, heeft bij 512 een mooie plek gekregen.

Ayla

Ayla loopt al een lange tijd rond bij 512. Meestal in een mooi jurkje met stoere boots eronder. Maar ook een broek met sneakers is haar niet vreemd. Ze heeft altijd een lach op haar gezicht en zegt wat ze denkt! Zo kan ze altijd goed meedenken over een nieuwe outfit of een leuk feestjurkje. Ze is een bezige bij dus zit naast haar werk bij 512 zeker niet stil. Maar ondanks haar drukke agenda maakt ze altijd tijd voor een moment om bij te kletsen onder het genot van een kop thee. 

Vivian

Vivian houdt er ook van om lekker bezig te zijn en zit niet snel stil. Ze fleurt zowel de winkel als de klanten op met haar lach en laat je je meteen thuis voelen als je de winkel binnenstapt! Ze zal als het moet meerdere keren een rondje door de winkel maken om het perfecte kledingstuk voor de klant te vinden. Verhalen vertellen, verhalen aanhoren en deze bespreken is iets wat ze graag doet, wat altijd samen gaat met het maken van grapjes. Vivian past helemaal bij de combinatie van kleding en gezelligheid!

Jettie en Wakker

Jettie heeft niet voor niets gekozen voor de combinatie van kleding en gezelligheid. Deze twee dingen zijn haar namelijk op het lijf geschreven! Ze is in 2013 begonnen met ondernemen en dit is ondertussen uitgegroeid tot een prachtige winkel in Nijmegen. Als je langs de winkel loopt kan het je niet ontgaan hoe veel passie en gedrevenheid Jettie in haar winkel heeft gestopt; zelfs het kunstwerk wat in de etalage hangt, heeft ze zelf gemaakt.

Geen idee is haar te groot en zo blijft ze dromen over dingen die ze wil bereiken. Maar ook kan ze genieten van al het moois om haar heen. En in beide dingen neemt ze de mensen om haar heen graag mee! Ze is een open boek en denkt graag samen met mensen na over haar ideeen.

BORREL JIJ 08 OKTOBER MET ONS MEE?

 We hebben iets te vieren!!
Afgelopen juli bestonden wij 9 jaar, reden voor een feestje dus! Niet alleen het 9 jaar ondernemen en bestaan verdiend een feestje maar ook de heropening van onze winkel. Nu de zinderde zomer op zijn einde loopt vieren wij graag 8 oktober onze verjaardag en heropening van de vernieuwde winkel met jullie!!! Kom deze dag langs voor een hapje of een drankje, en onze foto expositie van 9 jaar 512 vol gezelligheden, corona en veranderingen. En niet te vergeten, maak kans op een goodiebag t.w.v. €100,- door het inleveren van je kassabon en krijg bij iedere aankoop boven de €25,- een tote bag cadeau! Hop, zet het in je agenda en vier het met ons mee op 8 oktober

 

Daarnaast is ze oprecht geïnteresseerd in de mensen om haar heen en houdt er van om onder het genot van een kop koffie bij te praten over al het moois wat het leven biedt. Haar passie voor kleding en creativiteit is niet alleen terug te zien in het uiterlijk van de winkel, maar ook in haar oog voor duurzaamheid en mooie stoffen. Elk merk is met veel zorg uitgekozen en ook daar vertelt ze graag over. Het helpen van klanten is uiteindelijk toch waar ze het allemaal voor doet! Ze houdt ervan om mee te zoeken naar het perfect bij de klant passende kledingstuk en voelt daarin naadloos aan wat de klant fijn vindt. 512 straalt gastvrijheid uit en je wil er niet langsheen lopen zonder even binnen te wippen!

Wil je meer weten over Jettie haar loopbaan, haar inspiratiebronnen of over haar eigen merk Wakker? Lees dan verder onder het kopje Wakker.

Workshop ruimte nodig?

Heb jij een fantastisch idee voor een workshop die je wil geven, maar weet je niet waar? Zoek niet verder! Bij ons in de kelder hebben wij een fijne en ruime plek die je kunt reserveren. Vraag per mail of per telefoon naar alle mogelijkheden en unleash je creatieve zelf.

De ruimte is ca. 60 m2. De ruimte is in één geheel te huur.
Er staat een grote werktafel (160×240) en er zijn op locatie 18 zitmeubels aanwezig. De ruimte is naar eigen wens in te delen.

We verhuren de ruimte van dinsdag tot en met zondag.
Per dagdeel zijn de kosten € 72,60 inclusief btw (bijvoorbeeld 09.00-12.30 13.00-17.00 op zondag enkel 12.30-16.30 uur)
Per dag € 145,20 inclusief btw (bijvoorbeeld 09:00-17:00 uur)

Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie. (T: 024-6636864 E: info@512-nijmegen.nl)