Hi, welkom bij 512 Nijmegen!


Mijn naam is Jettie Wakker en in mijn kledingwinkel aan de van Broeckhuysenstraat verkoop ik (duurzame) kwaliteitskleding voor vrouwen. Ik kan verliefd worden op mooie stoffen, fijne merken en verassende collecties.
Kwaliteit en gezelligheid voor de klant is wat ons betreft het belangrijkst.


Naast kleding biedt 512 leuke desingartikelen, hebberigmakende sieraden en mijn eigen collectie genaamd Wakker wat gemaakt wordt in Nederland.
Wakker is een basic merk dat stijlvol, minimalistisch en niet siezoensgebonden is. Mocht een kledingstuk niet meer op voorraad zijn, dan kan deze speciaal voor jou worden gemaakt.


Vergeet niet te neuzen op onze webshop.

fotografie: Carla van Lier

Jettie (512) en Ilse (Bleshyou) samen onder één dak


512 zit samen met Bleshyou gevestigd aan de van Broeckhuysenstraat 20 in Nijmegen. Samen met collega Ilse van Asten van Bleshyou runnen we (naast het kleding- en plantenconcept) onze theebar waar je natuurlijke en op oorspronkelijke wijze gezette thee kunt drinken. Zoek een mooie outfit onder het genot van een kop thee of lees de verhalen achter onze planten!

Leuk om te weten: In juni 2017 wonnen 512 & Bleshyou de vakjuryprijs én de tweede plek van de publieksprijs van de Dutch Retail Experience Award in de categorie ‘Women’.

Bleshyou

Bij Bleshyou kan je terecht voor de meest bijzondere planten. Niet alleen bijzonder om wie of wat ze zijn, maar vooral bijzonder om hun verhaal en achtergrond. Zo verkoopt Bleshyou tweedehands planten met bijgevoegd hun geschiedenis. Zodat je altijd net iets meer weet over wat je in huis haalt! Naast tweedehandsplanten verkopen we ook opvallende nieuwe planten. Deze planten komen allemaal rechtstreeks van een (hobby)kweker en ook het verhaal van hen krijg je mee bij een aankoop en is terug te lezen in de winkel.


www.bleshyou.nl

fotografie: Onne van Dixhoorn