Wakker, het huismerk van 512

Op de TMO Fashion Business School heb ik de beginselen voor het modevak geleerd. Inkoop, design…..etc.  Het heeft een goede basis gelegd voor het hebben van mijn eigen onderneming. Maar de inspiratiebron voor mijn eigen kledinglijn is mijn moeder. Mijn moeder zat als coupeuse standaard achter de naaimachine. Die kledingliefde is op mij overgegaan. Op mijn 23ste begon ik met mijn eigen kledingwinkel, waar ik naast verschillende merken ook mijn eigen merk wilde verkopen. Het moesten sterke basics zijn die lang mee gaan, fijn van stof en in kleine oplages.
 
Het label Wakker is al sinds 2013 het huismerk van 512. Wakker is een basic merk dat stijlvol, minimalistisch en niet seizoensgebonden is. Alle stukken zijn gemaakt in Nederland van hoogwaardige jersey.Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit, alle nieuwe ontwerpen worden gemaakt in 3 maten. Als deze op is, komt er een nieuwe en mocht een kledingstuk niet meer op voorraad zijn, dan kan het speciaal voor jou worden gemaakt. Zo creëren we geen overtollige voorraad.
 
Het label wordt door mijzelf ontworpen en met de hand gemaakt in Nederland. De stukken van de Wakker collectie hangen in de rekken voor iedereen. Via onze online shop kun je de Wakker items bestellen vanaf je bank.